VELKOMMEN TIL HPK FOTOKURSER

 

FOTOKURSER FOR ERHVERV - Og private

Der findes masser af fotokurser rundt omkring på nettet, så det kan være svært at vide hvilket fotokursus man skal vælge.
HPK fotokurser udskiller sig fra nogle af de andre kursustilbud ved at det er en professionel fotograf der underviser og dermed en der stadig har fingeren på pulsen i forhold til det sidste nye, nok i højere grad end hvis det havde været en pensioneret fotograf eller en hobby fotograf der stod for undervisningen. 
HPK Fotokurser udskiller sig også ved at have fotokurser målrettet primært til erhverv.

Som noget helt unikt kan ethvert fotokursus skræddersyes til den enkeltes behov, hvad enten det er erhverv eller private.
Mange større virksomheder med et stort flow af personale ind og ud af virksomheden har haft glæde af et kursus i portrætfotografering hos HPK Fotokurser, andre har nydt gavn af kurser i produktfotografering så de kunne løse nogle af de daglige fotorelaterede opgaver selv, med et hæderligt og præsentabelt resultat.

Er du privatkunde har du mulighed for at booke et intensivt 1:1 fotokursus for at komme godt i gang med at tage lækre billeder selv.

HPK Fotokurser tilbyder kurser i fotografi og billedebehandling i Photoshop.

HPK Fotokurser

 

BESØG MIG

Undervisningen køres af fotograf Hannah Paludan Kristensen og du er mere end velkommen til at besøge min hjemmeside og ud fra mine billeder samle inspiration til ting du godt selv kunne tænke dig at lære.


SPØRG

Send en Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis du har spørgsmål.